Käyttö- ja kunnossapitopäällikkö

Seinäjoen Energia on täyden palvelun energiakonserni, joka tarjoaa sähkön, kaukolämmön ja vesihuollon palveluja. Seinäjoen kaupungin omistama konserni koostuu Seinäjoen Energia Oy ja Seiverkot Oy -yhtiöistä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 87 Milj.€ ja se työllistää 110 henkilöä.

Haemme osaavaan ja sitoutuneeseen joukkoomme
KÄYTTÖ- JA KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ
hoitamaan lämmön tuotannon tehtäviä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työ sisältää käytännönläheistä käyttötoimintaa ja huoltotöiden organisointia. Osallistut tuotannon suunnitteluun ja kehittämiseen. Tulet vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisujen tekemiseen, kun muutamme lämmön tuotannon hiilineutraaliksi tulevina vuosina. Odotamme Sinulta intoa ja sitoutumista jatkuvaan kehittämiseen sekä yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Edellytämme kokemusta lämmöntuotannosta ja esimiestehtävistä. Mekaaninen kunnossapito-osaaminen on edellytys ja SIA-kokemus on eduksi. Monipuolinen projekti- ja talousosaaminen on hyödyksi.

Koulutuksesi on esimerkiksi teknikko, insinööri tai diplomi-insinööri. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja valmiutta varallaoloon.

Jätä hakemus palkkatoivomuksineen 31.3.2021 mennessä osoitteessa www.seinajoenenergia.fi

Lisätietoja antaa:
Lämpöliiketoiminnan johtaja Mikko Mursula
puh. 0400 664 382 ti 16.3. ja ti 23.3.
tai mikko.mursula@sen.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.