Järjestelmäasiantuntija

Seinäjoen Energia on vuonna 1927 perustettu energiakonserni,joka tarjoaa sähkön, kaukolämmön ja vesihuollon palveluja. Seinäjoen kaupungin omistama konserni koostuu Seinäjoen Energia Oy ja Seiverkot Oy-yhtiöistä.
Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 87 Milj. € ja se työllistää noin 110 henkilöä.

Haemme osaavaan ja mukavaan joukkoomme

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

hoitamaan konsernin monipuolisia tietohallintoasioita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kehittyvässä organisaatiossa. Seinäjoen Energiassa pääset virittämään osaamisesi huipulle yhdessä tiimimme kanssa. Meillä on käytössä laaja valikoima teknologiaa. Työssäsi osallistutit-ympäristön suunnitteluun, kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Odotamme Sinulta
• vähintään AMK-tasoista tietotekniikan koulutusta
• vähintään kolmen vuoden kokemusta erilaisten it-ympäristöjen ja verkkoinfran ylläpidosta
• kokemusta tietoturvatuotteista sekä niiden hyödyntämisestä
• kokemusta järjestelmien käyttöönotoista
• asiakaspalvelu- ja yhteistyöhenkisyyttä

Sinulla on perustuntemus käyttöjärjestelmistä, palvelimista ja toiminnanohjauksesta. D365 ja O365 -ympäristöt ovat sinulle tuttuja. Hallitset myös tietoverkkojen perusteita. Tunnet perustasolla tietokantojen palvelinympäristöjä, Azure ja Oracle-teknologioiden ja SQL-tietokantojen hallinta on Sinulle tuttua.

Jos tehtävä on näköisesi, niin jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.3.2021 mennessä nettisivujemme kautta https://seinajoenenergia.fi/tietoa-meista/sinustako-energialainen/

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää toimintatapoja yhdessä tiimin kanssa. Työtehtävässä noudatetaan Energiateollisuus ry:n toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Rahoitus- ja it-johtaja Merja Rintamäki
puh.0400 947 270 ke 3.3 ja to 4.3. tai merja.rintamaki@sen.fi
IT-asiantuntija Kari Rajamäki
puh. 040 650 0860 ti 9.3 ja pe 12.3 tai kari.rajamaki@sen.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.