Opinto-ohjaaja

Sedu hakee

opinto-ohjaajaa 1.8.2023 alkaen Seinäjoelle (KY/63/2023)

Opinto-ohjaajan työ painottuu Sedu Suupohjantien yksikössä hyvinvointi-, terveys-, kasvatus- ja kauneudenhoitoaloille. Tehtäviin kuuluvat opinto-ohjaus, ohjauksellinen yhteistyö ja osallistuminen tarvittavilta osin opiskelijarekrytointiin, ohjaustoiminnan kehittäminen, pedagoginen tuki ja opiskeluhuollon yhteistyö, opiskelijahallinto, ammatillisen koulutuksen lainsäädännön tunteminen ja lakiin ja asetukseen liittyvät tehtävät mm. osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen osana HOKS-prosessia, kahden tutkinnon opiskelijoiden ohjausvastuu, vastuualueen tutortoimintavastuu, vastuualueen jatkuvan haun hakemusten käsittelyvastuu sekä jatkuvan haun hakijoiden ohjaus aloille ja Väylä-opintojen koordinointi.

Mitä saat?

Sedussa pääset työskentelemään innovatiivisessa ympäristössä nuorten ja aikuisten kanssa. Yhteistyö kollegojen ja työelämän kanssa tarjoaa sinulle näköalapaikan alan kehittymiseen. Sedu tukee kehittymistäsi koulutuksella. Sedu tarjoaa ison työnantajan monet edut, mm. toimivan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukainen opinto-ohjaajan kelpoisuus.

Sedu edellyttää

Edellytämme monipuolista työkokemusta ja opinto-ohjaajakokemusta ammatillisessa koulutuksessa, kokemusta opiskelijahuollosta, sosiaali- ja terveysalan sekä hius- ja kauneudenhoitoalan tutkintojen hyvää tuntemusta, opiskelijahallinto-ohjelmien ja yhteishakujärjestelmän tuntemusta, hyviä digitaitoja sekä hyvää suullista englannin kielen taitoa.

Sinulle eduksi

Arvostamme opiskelijalähtöisyyttä ja joustavuutta.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Oppimispalvelut, Sedu Seinäjoki, Suupohjantie.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osion C mukaisesti. Opinto-ohjaajan työaika on vuosityöajassa vähintään 1500 työtuntia vuodessa. Työaika määritellään työaikasuunnitelman laatimisen yhteydessä työvuosittain. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa

Lisätietoja antavat vararehtori Hellevi Lassila, puh. 040 830 4255 ja koulutuspäällikkö Kirsi Vuorenmaa, puh. 040 830 4257.

Hakemukset sähköisellä hakulomakkeella 1.5.2023 klo 23:00 mennessä. Linkki hakulomakkeeseen löytyy www.sedu.fi/tyopaikat. Liitä tai nauhoita hakulomakkeelle esittely itsestäsi. Haastattelut järjestetään todennäköisesti 11.5.2023 iltapäivällä.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.