Opettaja, talotekniikka

Sedu hakee

talotekniikan opettajaa 31.7.2023 alkaen Seinäjoelle (KY/71/2023)

Opettajan tehtäviin kuuluu talotekniikan ammatillisten tutkinnon osien opetus (perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto). Työtehtäviin kuuluu lisäksi olennaisena osana opiskelijahallintajärjestelmän käyttöä ja tutkintoihin liittyvien asioiden ajantasaista dokumentointia.

Mitä saat?

Olet tervetullut Rastaantaipaleen uusittuihin oppimisympäristöihin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn osana rakentamisen asiantuntijatiimiä. Käytännön opetus toteutetaan oppilaitoksen omilla omakotityömailla. Sedu isona työnantajana antaa sinulle loistavan tilaisuuden kehittyä oman alasi opettajana. Sedu tukee kehittymistäsi koulutuksella ja tarjoaa ison työnantajan monet edut, mm. toimivan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukaisesti 

  • soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä, tai
  • soveltuva erikoisammattitutkinto ja vähintään viiden vuoden käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä, sekä
  • opettajan pedagogiset opinnot.

Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virkaan ottaa määräajaksi epäpätevä. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta.

Mitä Sedu edellyttää?

Edellytämme laaja-alaista talotekniikan työkokemusta ja asiantuntijuutta, talotekniikan osaamisalueista edellytetään erityisesti putkiasentajan osaamista, lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Oppimispalvelut, Sedu Seinäjoki, Rastaantaival.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osion C mukaisesti. Opettajan työaika määräytyy opetustarpeen mukaan ja on vuosityöajassa vähintään 1500 työtuntia vuodessa. Työaika määritellään työaikasuunnitelman laatimisen yhteydessä työvuosittain. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat vararehtori Hellevi Lassila, puh. 040 830 4255, koulutuspäällikkö Jarmo Huttunen, puh. 040 868 0644 ja koulutusvastaava Jarkko Rajala, puh. 040 868 0648.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 8.5.2023 klo 15:00 mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy www.sedu.fi/tyopaikat. Liitä tai nauhoita hakulomakkeelle esittely itsestäsi.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.