Opettaja, matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen

Sedu hakee

opettajaa yhteisiin tutkinnon osiin; matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen, 1.8.2023 alkaen Seinäjoelle (KY/45/2023)

Hei sinä nuorten ja aikuisten opettamisesta innostunut matemaattisten aineiden opettaja. Haluaisitko perusteiden lisäksi soveltaa opetustasi eri ammattialoille? Nyt on mielenkiintoinen tehtävä tarjolla juuri sinulle! Ammatillisen näkökulman huomioiminen opetuksessa monipuolistaa työn sisältöä ja tekee työstäsi merkityksellistä. Sedussa pääset soveltamaan osaamistasi uudella tavalla! Opettajana saat keskittyä opettamiseen sekä opetussisältöjen ja -menetelmien monipuoliseen kehittämiseen. Käytössäsi on runsas opetusaineisto, jota pääset kehittämään.

Tehtävään kuuluu Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen –tutkinnon osan (osa-alueet Matematiikka ja matematiikan soveltaminen sekä Fysikaaliset ja kemialliset ilmiöt ja niiden soveltaminen) opetus ja ohjaus.  Opiskelijat ovat sekä nuoria että aikuisia perustutkinto-opiskelijoita. Opetusta on Seinäjoella ja mahdollisesti muissa Sedun yksiköissä.

Mitä saat?

Sedussa pääset työskentelemään innovatiivisessa ympäristössä nuorten ja aikuisten kanssa. Yhteistyö kollegojen kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Sedu tukee kehittymistäsi koulutuksella ja tarjoaa ison työnantajan monet edut, mm. toimivan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukainen yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus; matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen.

Mitä Sedu edellyttää?

Edellytämme monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja, opetuksessa käytettävien digitaalisten työkalujen ajantasaista hallintaa ja hyödyntämistä, hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta opettaa englannin kielellä.

Sinulle eduksi

Arvostamme kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opetuksesta ja ohjauksesta.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Oppimispalvelut, Sedu Seinäjoki, Suupohjantie.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osion C mukaisesti. Opettajan työaika määräytyy opetustarpeen mukaan ja on vuosityöajassa vähintään 1500 h vuodessa. Työaika määritellään työaikasuunnitelman laatimisen yhteydessä työvuosittain. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat vararehtori Hellevi Lassila, puh. 040 830 4255 ja koulutuspäällikkö Aila Ylihärsilä, puh. 040 830 2381.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 16.4.2023 klo 23:00 mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy www.sedu.fi/tyopaikat. Liitä tai nauhoita hakulomakkeelle esittely itsestäsi.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.