Kouluttaja maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen

Sedu Education Oy hakee 

kouluttajaa aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen ajalle 3.4.2023 – 31.3.2024 Seinäjoelle 

Sedu Education Oy on Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun omistama yhtiö, joka toteuttaa täydennys- ja lisäkoulutusta maksullisena palvelutoimintana.

Kouluttajan tehtävänä on suomen kielen sekä yhteiskunta- ja työelämäosaamisen opetus aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksessa tasolla A.1.3 – A.2.1. Tehtävään sisältyvät vastuukouluttajan tehtävät, opintojen henkilökohtaistaminen ja opiskelijan ohjaus, työssäoppimisen organisointi ja ohjaus sekä työelämä- ja oppilaitosyhteistyö.

Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään 120 op/ 55 ov laajuisia opintoja joistain seuraavista: suomen kieli tai suomi toisena ja vieraana kielenä tai suomen kieli ja kulttuuri, sekä opettajan pedagogisia opintoja (60 op/ 35 ov). Mikäli päteviä hakijoita ei ole, otamme huomioon myös ne hakijat, joilla on kokemusta suomen kielen (S2) opetuksesta tai kotoutumiskoulutuksesta.

Arvostamme opetuskokemusta kotoutumiskoulutuksesta tai muusta aikuisten maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksesta sekä kokemusta verkossa tapahtuvasta koulutuksesta. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä verkostoitumistaitoja.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Sedu Education Oy, Seinäjoki Rastaantaival 2.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Virpi Lehtimäki, puh. 040 868 0817 tai virpi.lehtimaki(at)sedu.fi.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 12.3.2023 klo 23:00 mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy www.sedu.fi/tyopaikat. Liitä tai nauhoita hakulomakkeelle esittely itsestäsi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.