Myyntipäällikkö

Etsimme myynnistä innostunutta henkilöä, joka on valmis ottamaan seuraavaan stepin urallaan! Pääset tekemään töitä tärkeän ja merkityksellisen asian puolesta turvallisuuden parissa. Mikäli sinä haluat olla hyvä esikuva tiimillesi ja luotsata heitä kohti parhaita tuloksia, olet etsimämme henkilö!

Me Sector Alarmilla

Teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää ja se antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäiväämme. Meillä myös viihdytään töissä ja siksi moni työntekijämme onkin sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Tarjoamme tueksesi sitoutuneen ja positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden olla mukana kasvuyrityksen menestystarinassa. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja kehittymismahdollisuuksiin, teemme asioita yhdessä ja palkitsemme tuloksekkaasta työstä. Kannustava palkkamallimme tarjoaa loistavan ansaintamahdollisuuden koostuen pohjapalkasta sekä provisiosta ilman provisiokattoa. Lisäksi tarjoamme luonnollisesti kaikki tarvitsemasi työkalut, kuten puhelin- ja autoedun sekä työsuhde-etuina työterveyshuollon Terveystalossa, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Sinä Myyntipäällikkönä:

Pääset itse rakentamaan myyntitiimisi, jonka päätehtävä on uusasiakashankinta alan johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa Seinäjoen alueella. Tehtävän focus on tiimisi valmentamisessa ja kehittämisessä sekä myyntityön tavoitteellisessa johtamisessa. Monipuolinen työtehtävä sisältää luonnollisesti myös työn suunnittelua, rekrytointia, raportointia sekä muita juoksevia rutiineja. Myyntipäällikkönä parhaisiin tuloksiin meillä yltää motivoitunut myynnin kokemusta jo hieman kerryttänyt, ihmisläheinen tiimipelaaja. Uusi myyntipäällikkömme kokee intohimoa muiden auttamista kohtaan ja haluaa itse myöskin esimerkillisesti johtaa tiimiään näyttöjen kautta.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.