Myyjä

Teemme päivittäin töitä suomalaisten kotien suojaamiseksi. Sector Alarmin turvapalvelujen myyjänä myyt ihmisten koteihin palveluamme, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä.

Koetko sinäkin missiomme tärkeäksi? Hae mukaan!

Menestyäksesi myyntityössä Sector Alarmilla, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, sillä esimiehemme ja kouluttajamme auttavat sinua päivittäin kehittämään myyntitaitojasi. Teemme töitä tiimeissä, joissa jokainen työskentelee määrätietoisesti yhteisen tavoitteen eteen. Mikä parasta, tämä ei ole mikään ihan tavallinen ysistä viiteen duuni. Ehdit loistavasti tehdä aamun askareet ja päivän puuhat ennen työpäivän alkua.

Jos omaat positiivisen asenteen ja aidon halun kehittyä, sovit varmasti joukkoomme! Omaamme hyvän tiimihengen, pidämme yhdessä hauskaa ja teemme tavoitteellisesti töitä. Ota ensimmäinen askel myyntiurallasi ja hae ilman CV:tä. Rekrytoijamme soittaa sinulle pian ja pääsemme keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla!

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.