Yliopettaja, rakennustekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan alkaen

Yliopettaja, rakennustekniikka

Onko rakennusalan kehittäminen, yritysyhteistyö ja tutkimustoiminta lähellä sydäntäsi? Liity innovatiiviseen joukkoomme rakennussektorin näköalapaikalle. Työssäsi pääset myös kehittymään kansainväliseksi alan huippuosaajaksi.

Etsimme rakennusalan lisensiaattia tai tohtoria, jolla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä vankka rakennustuotannon tai rakennesuunnittelun tausta. Olet innostunut toimimaan niin kansainvälisellä kuin kotimaisellakin rakentamisen kehityssektorilla ja myös kouluttamaan uusia alan asiantuntijoita.

Yliopettajana tehtävänäsi on
– Opetus ja opetuksen kehittäminen sekä opinnäytetöiden ohjaus
– Aihealueeseen liittyvien tutkimus- ja kehittämishankkeiden käynnistäminen ja toteuttaminen sekä TKI-toiminnan kehittäminen
– Aktiivinen julkaisutoiminta
– Työelämän ja korkeakoulukumppanuuksien kehittäminen kotimaassa ja kansainvälisesti

Yliopettajan tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Pedagogisen pätevyyden voit hankkia kolmen vuoden kuluessa, mikäli sinulla ei sitä jo ole.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti. Tehtävä sijoittuu Seinäjoella Framille.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 30.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Heikki Rasku, puh. 040 830 0345 ja koulutuspäällikkö Marita Viljanmaa, puh. 040 830 2192.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.