Yliopettaja, kasvintuotantotieteet

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee lähes 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350.

Vahvistamme osaamista Ruoka-yksikössä. Alan koulutuksia Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ovat agrologin, bio- ja elintarviketekniikan insinöörin sekä restonomin AMK ja yAMK-tutkinnot. Haettavana on 1.1.2021 alkaen:

Yliopettaja, kasvintuotantotieteet

Tehtäväalueena on vastata kasvintuotantotieteen alaan liittyvästä opetuksen ja TKI-hanketoiminnan monipuolisesta kehittämisestä. Erityisenä painoalana on maaperätieteeseen, luomutuotantoon, nurmi- ja valkuaiskasviviljelyyn, ravinteiden huuhtoutumiseen ja kierrätykseen sekä hiilenkiertoon ja hiiliviljelyyn liittyvä osaaminen.

Yliopettajan tehtävänkuvaan sisältyy:

  • Alan opetuksen kehittäminen ja toteutus sekä amk- että yAMK-tutkinnoissa
  • Opinnäytetöiden ohjaus
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeiden valmistelu ja toteutus
  • Aktiivinen julkaisutoiminta
  • Kansainvälinen ja kansallinen verkosto- ja työelämäyhteistyö

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa tohtorin tai lisensiaatin tutkintoa ja alan työkokemusta. Pedagoginen pätevyys on mahdollista hankkia kolmen vuoden kuluessa tehtävän aloituksesta. Yliopettajan tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen mukaisesti. Lisäksi valittavalta edellytetään vahvaa näyttöä alan TKI-toiminnasta ja julkaisuista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa ja valmiutta opettaa englanniksi.

Lisäksi hakijalla arvostetaan opetuskokemusta sekä maatalousalan käytännön tuntemusta.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 20.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikön johtaja Terhi Junkkari puh. 040 8300 301 ja koulutuspäällikkö Anu Katila puh. 040 830 2430.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.