Yliopettaja, ikääntymisen asiantuntijuus

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee lähes 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu hakee 1.2.2021-31.1.2022 voimassa olevaan työsuhteeseen

Yliopettajaa, ikääntymisen asiantuntijuus

Yliopettajan tehtäväalueena on

  • Opetus ja opetuksen kehittäminen sekä opinnäytetöiden ohjaus erityisesti sosiaali- ja terveysalan ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa
  • Aihealueeseen liittyvien tutkimus- ja kehittämishankkeiden käynnistäminen ja toteuttaminen sekä TKI-toiminnan kehittäminen
  • Aktiivinen julkaisutoiminta
  • Työelämän ja korkeakoulukumppanuuksien kehittäminen kotimaassa ja kansainvälisesti

Hakijalta edellytetään tieteellistä jatkotutkintoa sosiaali- tai terveystieteissä, opetuskokemusta korkea-asteen opetustehtävistä, valmiuksia ja näyttöä tutkimus- ja kehittämistoiminnasta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, näyttöä julkaisutoiminnasta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa ja valmiutta opettaa englanniksi. Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Pedagoginen pätevyys on mahdollista hankkia kolmen vuoden kuluessa tehtävän aloituksesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Tehtävän täytössä voidaan noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhde jatkuu mahdollisesti vakituisena määräaikaisuuden jälkeen.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 28.12.2020 klo 15.00 mennessä: www.seamk.fi/toihinseamkiin

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Päivi Rinne, puh. 040 830 4190 ja vararehtori Elina Varamäki, puh. 040 830 5189.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.