Vahvistamme SeAMKin kärkialojen tutkimus- ja kehittämistoimintaa ja haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen YLIOPETTAJAA, Ruokaturvallisuus.
Tehtäväsi on:
– Aihealueen tutkimus- ja kehittämishankkeiden käynnistäminen ja toteuttaminen
– Elinkeinoelämän ja korkeakoulukumppanuuksien kehittäminen, erityisesti kansainvälisten kumppaneiden haku
– Ruokalaboratorion toiminnan kehittäminen
– Aihealueen opetus, opetuksen suunnittelu ja kehittäminen sekä opinnäytetöiden ohjaus
– Aktiivinen julkaisutoiminta
Edellytämme Sinulta:
– Soveltuvaa tohtorin tutkintoa
– Kokemusta EU:n tutkimusrahoitusten hakemisesta ja hankkeiden toteuttamisesta
– Ruokaturvallisuuden osaamista erityisesti uusien elintarvikkeiden ja tuotantomenetelmien näkökulmista
– Näkemystä ruokaturvallisuuden kehittämiseen alkutuotannosta kuluttajan pöytään saakka
Tarjoamme Sinulle:
– Noin 50 henkilön ruoka-alan asiantuntijayhteisön
– Uudistetun ruokalaboratorion
– Ruoka-alan yritysyhteistyöverkoston
– Asiantuntijaorganisaation tuen