Tutkimus- ja kehittämispäällikkö, hyvinvointi

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee yli 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä. SeAMK hankkii vuosittain 7,5 M€ ulkoista rahoitusta tutkimus- ja kehittämisprojekteihin sekä myy maksullisia asiantuntijapalveluja yrityksille ja muille yhteisöille.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu hakee

Tutkimus- ja kehittämispäällikköä, hyvinvointi

Tutkimus- ja kehittämispäällikön vastuulla on hyvinvointialan  tutkimus- ja kehittämistoimintaan ja maksulliseen palvelutoimintaan liittyvien tulostavoitteiden ja strategisten tavoitteiden toteutuminen sekä toiminnan kehittäminen.

Uudet avaukset ja tavoiteorientoituneisuus ovat työsi keskiössä. Vastuullasi on johtaa ja toimia noin 20 henkilön tiimin esihenkilönä. Edesautat projekti-ideoiden työstämistä projektihakemuksiksi sekä seuraat ja tuet hankkeiden etenemistä suunnitellulla tavalla. Vastaat myös aktiivisesta yhteistyöstä alueen yritysten ja yhteisöjen sekä muiden sidosryhmien kanssa. Kuulut SeAMKin TKI:n johtoryhmään ja raportoit vararehtorille.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahva tutkimus- ja kehittämistoiminnan ulkoisen rahoituksen osaaminen, rahoitusinstrumenttien laaja tuntemus ja näyttöjä tuloksekkaasta työstä. Toimit luontevasti ja rohkeasti erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa, ja sinulla on kyky hahmottaa uusia mahdollisuuksia. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa. Arvostamme esihenkilökokemusta, kannustavia motivointi- ja neuvottelutaitoja niin esihenkilönä kuin yhteistyökumppanina, innovatiivista näkemystä, tieteellistä jatkotutkintoa sekä tekniikan alan asiantuntemusta. Omaat hyvät suomen ja englannin kielten suulliset ja kirjalliset taidot.

SeAMKilaisena saat tehdä työtä, jolla on merkitystä ja vaikutusta. Pääset työskentelemään huippuporukan kanssa laadukkaassa ympäristössä. Upea SeAMK Kampuksemme sijaitsee Framin alueella Seinäjoen jokirannassa. Tarjoamme myös mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen omassa työssäsi ja hyvät henkilöstöedut.

Tehtävien palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä sijoittuu Seinäjoelle.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 30.3.2023 klo 15.00 mennessä osoitteessa.

Lisätietoja antaa vararehtori Elina Varamäki puh. 040 8305 189.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.