Tuntiopettaja, tietojen käsittely

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350. Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2019 – 31.7.2020:

Tuntiopettaja (osa-aikainen), tietojenkäsittely

Opettajan tehtävään kuuluu liiketalouden alan tutkinto-ohjelmien opetus ja ohjaus sekä päivä- että monimuotokoulutuksessa. Opetussisällöissä painottuvat tietojenkäsittelyalan eri aihealueet sekä liiketoiminnan kehittäminen digitalisoituvassa maailmassa. Tehtävään voi sisältyä myös osallistumista TKI-toimintaan.

Arvostamme hakijan kokemusta verkkopedagogiikasta ja/tai ohjelmoinnista. Kokemus opinnäytetöiden ohjauksesta ja työelämäyhteistyössä toteutettavasta opetuksesta (esim. yritystoimeksiannot opetuksessa) katsotaan eduksi. Edellytämme myös, että hakija pystyy opettamaan sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 mukaisesti. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja alan työkokemusta. Pedagoginen koulutus katsotaan eduksi. Vuosityöaika tehtävässä on 760-1624 tuntia. Vuosityöaika vahvistetaan työaikasuunnitelmassa ennen työsuhteen alkua.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut kunnallisen eläkesäännön perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän alkusijoituspaikka on SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri, Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 22.3.2019 klo 15.00 mennessä osoitteessa: www.seamk.fi/tyopaikat

Lisätietoja antavat koulutuspäällikkö Osmo Mäkiniemi, puh. 040 830 4268 tai yksikön johtaja Anmari Viljamaa, puh. 040 830 2397.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.