Tekniikan yksikön johtaja

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 4600 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350. Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

TEKNIIKAN YKSIKÖN JOHTAJAA

Yksikön johtaja vastaa yksikön johtamisesta ja kehittämisestä sekä toimii ammattikorkeakoulun johtoryhmän jäsenenä.

Haemme tekniikan alan monipuolista osaajaa. Edellytämme hakijalta:
– Vahvaa näyttöä asiantuntijayhteisön johtamisesta
– Soveltuvaa tieteellistä jatkotutkintoa

Katsomme hakijalle eduksi monipuolisen työkokemuksen teknologiayrityksissä ja arvostamme hakijan kansainvälisyysosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ammattikorkeakoulukentän tuntemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti. Eläke-edut määräytyvät KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoitus on SeAMK Tekniikka, Seinäjoki.

Tervetuloa töihin nopeasti kehittyvän maakuntakeskuksen korkeakouluun!

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 7.12.2018 klo 15.00 mennessä. Hakuaikaa on jatkettu. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja antavat rehtori Tapio Varmola, puh. 040 830 4100 ja hallituksen puheenjohtaja, professori Kari Hokkanen, puh. 050 61211.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.