Taloussihteeri, TKI

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400. SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

Haemme taloustiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen 14.2.2022 alkaen 31.12.2022 saakka

Taloussihteeriä, TKI

Tehtävässäsi hoidat ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistoimintaan liittyviä käytännön taloushallinnon tehtäviä. Tehtävät koostuvat kansainvälisten EU-hankkeiden ja kansallisten hankkeiden talousseurannasta, hankekirjanpidosta sekä talousraportoinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu avustavia kirjanpidon ja mahdollisia muita taloushallinnon tehtäviä.

Sinulla on taloushallinnon työkokemusta ja soveltuva tutkinto. Kykenet hoitamaan kirjanpidon eri osa-alueita itsenäisesti. Olet palveluhenkinen, joustava ja huolellinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Työotteesi on tavoitteellinen ja pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireisessäkin työtilanteessa. Kansainvälisten kumppaneiden kanssa viestit sujuvasti kirjallisesti englannin kielellä.

Arvostamme TKI-hankkeiden taloushallinnon ja ammattikorkeakoulutuksen tuntemusta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän sijoittuu Seinäjoelle, Framille. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 17.1.2022 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa taloussuunnittelija, tki, Annina Laine, puh. 040 830 2174.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.