Suunnittelija, täydennyskoulutuspalvelut

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

Haemme vakituiseen työtehtävään

Suunnittelijaa, täydennyskoulutuspalvelut

Haemme suunnittelijaa SeAMK Täydennyskoulutukseen ja jatkuvan oppimisen palveluihin vastaamaan SeAMKin koulutusalojen mukaisesta täydennyskoulutuksesta sekä muiden jatkuvan oppimisen koulutustuotteiden suunnittelusta ja toimeenpanosta alkaen 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelijana tehtäväsi on:

  • eri alojen täydennyskoulutuksen suunnittelu, myynti ja organisoiminen
  • jatkuvan oppimisen koulutuspalveluiden kehittäminen ja suunnittelu
  • koulutuspalveluihin liittyvä asiakaspalvelu, ohjaus ja neuvonta
  • yhteistyö eri sidosryhmien kanssa (sisäiset ja ulkoiset)
  • viestintä ja markkinointi

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta koulutussuunnittelusta. Eduksi katsotaan opettajan pedagoginen pätevyys.

Työskentelet monipuolisessa tehtävässä osana aktiivista ja osaavaa SeAMK Täydennyskoulutuksen tiimiämme. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteista, tuloksellista ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytämme organisointikykyä, hyviä digitaalisia taitoja, talousosaamista sekä näkemystä työelämän osaamis- ja kehittämistarpeista.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja antavat jatkuvan oppimisen erikoissuunnittelija Annika Pöytälaakso, p. 040 830 0348 ja yksikön johtaja Päivi Rinne, p. 040 830 4190.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.