Suunnittelija

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä. SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

SeAMK etsii korkeakoulujen hakuihin, opiskelijavalintaan ja lukuvuosimaksuprosesseihin perehtynyttä viestintäosaajaa. Suunnittelijana toimit sujuvasti hakija- ja opiskelijapalvelujen, yksiköiden ja viestintä- ja markkinointitiimin rajapinnoilla. Pystyt jalostamaan eri näkökulmat vetovoimaisiksi koulutustarjonnan kuvauksiksi sekä vastaat hakijoiden ja opiskelijaksi valittavien asiakaspalvelun sujuvuudesta prosessin eri vaiheissa.

SeAMK Hakija- ja opiskelijapalvelut hakee 1.10.2021-31.12.2022 väliselle ajalle

Suunnittelijaa

jonka tehtävänä on

  • Hakemisen markkinointiviestinnän ja opintopolun koulutuskuvausten ylläpito ja kehittäminen tiiviissä yhteistyössä SeAMKin tutkinto-ohjelmien ja markkinoinnin kanssa
  • Opiskelijavalintoihin liittyvä ohjaus ja viestintä modernissa viestintäympäristössä
  • Uuden opiskelijan palvelujen ja prosessien toteutus ja kehittäminen
  • Lukuvuosimaksuprosessin hallinta ja kehittäminen
  • Hakija- ja opiskelijapalvelujen viestinnän kehittäminen
  • Osallistuminen hakuihin liittyviin markkinointitoimenpiteisiin hakemisen asiantuntijana
  • Muut esimiehen määrittämät tehtävät

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta korkeakoulujen hakujen, opiskelijavalintojen ja lukuvuosimaksuprosessin tehtävistä sekä laaja-alaista viestinnän ja digitaalisten työkalujen osaamista. Arvostamme myös taitoa toimia erilaisissa verkostoissa sekä SeAMKin sisällä, että eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, rakentavaa ja kehittävää asiakaspalveluotetta sekä ennakkoluulotonta ja joustavaa suhtautumista nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön, tehtäviin ja digitaalisiin työkaluihin.

Tehtävän ensisijainen työkieli on suomi, mutta valinnassa painotamme erinomaisen suomenkielen suullisen ja kirjallisen taidon ohella hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti. Tehtävän sijoituspaikka on SeAMK Toimisto, Frami F. Tehtävässä aloitus 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen, 31.12.2022 saakka.

Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella 22.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasiainpäällikkö Hanna-Mari Rintala, puh. 040 830 2144.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.