Projektipäällikkö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

SeAMK Ruoka hakee Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaan ”MuoviSampo-sovellus: Digitaalinen materiaaliputki kiertotalouden toimijoille” – hankkeeseen ajalle 1.8.2020-30.6.2022

Projektipäällikköä

Projektipäällikön tehtävänä on koordinoida ”MuoviSampo”-sovelluksen jatkokehittämistä sekä toteuttaa sovelluksen testaamista varten muovikeräyspilotteja Etelä-Pohjanmaan alueella. Sovellusta kehitetään yhteistyössä jätealan, yritysten ja kaupan alan toimijoiden kanssa. Erityisessä tarkastelussa on kerätyn muovin jatkojalostuspotentiaalin arvioiminen sekä tulosten hyödyntäminen elintarviketuotannon pakkausmateriaalien kierrätyksessä. Keskiössä on konseptin testaaminen kiertotalouden liiketoimintamallien mukaisesti. Projektipäällikkö vastaa hankesuunnitelman toteuttamisesta yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään
– soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
– hyvää kiertotalouden tuntemusta
– hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivista otetta työtehtäviin

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus jätehuoltoalalta, osaaminen muovinjalostuksesta sekä ymmärrys digitaalisesta liiketoiminnasta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sähköiset hakemukset 31.5.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Jarmo Alarinta, puh. 040 830 2450.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.