Projektipäällikkö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 4700 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350. Haemme Kokka kohti Etelä-Pohjanmaata (ESR) -hankkeeseen

Projektipäällikköä

ajalle 1.1.2020-31.12.2021.

Kokka kohti Etelä-Pohjanmaata (ESR) -hankkeen tavoitteena on saattaa yhteen alueen kansainvälisiä opiskelijoita sekä ulkomaalaista työvoimaa alueen yritysten kanssa. Hankkeen avulla edistetään ulkomaalaisten työllistymistä alueen yrityksiin parantamalla työllistymisvalmiuksia lisäämällä maahanmuuttajien työelämätietoutta sekä yritysten valmiuksia kansainvälisen osaajan rekrytoimiseksi.

Projektipäälliköltä edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Projektipäällikkö hallinnoi laajaa maakunnallista hanketta, jossa on partnereina useampia maakunnan organisaatioita. Aikaisempi kokemus EU-rahoitteisista hankkeista katsotaan eduksi. Projektipäällikkö vastaa myös oppilaitosten ja yritysten välisen yhteistyön kehittämisestä sekä TalentHubin rakentumisesta Etelä-Pohjanmaalle. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Arvostamme aktiivista itsenäistä kehittämisotetta ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävä sijoittuu Seinäjoen ammattikorkeakoulun Sosiaali- ja terveysalan yksikköön.

Sähköiset hakemukset 20.12.2019 klo 15.00 mennessä. Hakulomake: www.seamk.fi/rekrytointi

Työ pyritään aloittamaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Haku on ehdollinen sillä edellytyksellä, että hanke saa rahoittajan lopullisen rahoituspäätöksen.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa 13.12. ja 16.12. tutkimus- ja kehittämispäällikkö Jaakko Hallila, 040 868 0621 tai jaakko.hallila@seamk.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.