Projektipäällikkö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintamme (TKI) vahvuusalat ovat digitaalinen valmistus ja teollinen internet, hyvinvointiteknologia, kasvuyrittäjyys ja omistajanvaihdokset, ruokaturvallisuus sekä kestävyys ja kiertotalous.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu hakee Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta haettuun VeRa – Ruokapalvelualan vetovoiman lisääminen ja työelämäyhteyksien tiivistäminen -hankkeeseen, määräaikaiseen tehtävään ajalle 7.2.2022-31.8.2023

Projektipäällikkö

Projektipäällikön tehtävänä on hankkeen koordinoinnin ja viestinnän ohella seuraavien työpakettien tehtävät 1) Ruokapalvelualan imagon kehittäminen lisääntyvän yhteistyön kautta, 2) Ruoka- ja yrittäjyysstudio toimintamallin rakentaminen ja pilotointi sekä 3) Ruokapalvelualan tulevaisuuden suunnat. Hankkeessa osatoteuttajana on Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu. Projektipäällikkö vastaa hankesuunnitelman toteuttamisesta yhteistyössä mentoriopettajien ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Ruokapalvelualan tuntemusta
  • Kokemusta työskentelystä ruokapalvelualalla
  • Kokemusta työskentelystä nuorten ja yritysten kanssa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivista otetta työtehtäviin.

Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen opetustehtävistä sekä ymmärrys ruoka- ja ravintolapalveluiden kehittämisestä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti (1.3. alkaen Sivista) ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki. Tehtävässä aloitus 7.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 4.2.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Taru Mäki, puh. 040 830 4105.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.