Projektipäällikkö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

SeAMK Tekniikka hakee Euroopan aluekehitysrahoituksella (EAKR) rahoitettuun hankkeeseen ”Teollisuusrobotiikalla ja automaatiolla tuottavuutta valmistukseen (RoboValmis) ajalle 1.11.2021-31.8.2023

Projektipäällikkö

Tunnetko robotiikan kuin omat taskusi? Haluatko olla kehittämässä robotiikkaa? Oletko luonteeltasi innovatiivisia uusia ratkaisuja hakeva? Nyt Sinulla olisi mahdollista päästä näköalapaikalle kehittämään robotiikkaa yhteistyössä maakunnan eri toimijoiden kanssa.

”Teollisuusrobotiikalla ja automaatiolla tuottavuutta valmistukseen (RoboValmis)” -hankkeen päätavoitteena on nostaa valmistavan teollisuuden yritysten osaamista teollisuus- ja yhteistyörobotiikassa,

automaattisissa valmistusmenetelmissä sekä tuotantoteknologioiden kehittämisessä. Osatavoitteita ovat esim.

  • Tuottaa yritysanalyysi mm. robotiikkaan liittyvistä yhtenäisistä tarpeista
  • Toteuttaa tuotantoteknologiapilotteja perustuen painottaen yritysanalyysiä
  • Yritysyhteistyömallin kehittäminen

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen tuloksellisesta toiminnasta yhteistyössä projektiryhmän kanssa sekä toteutat erilaisia toimia yhdessä alueen valmistavan teollisuuden pk-yritysten kanssa. Projektipäällikön erityisen tärkeänä vastuualuetta on yhteistyö pk-yritysten kanssa sekä muiden sidosryhmän edustajien kanssa. Tehtävä sisältää asiantuntijana toimimista myös muissa tekniikan alan hankkeissa. Työskentelet osana aktiivista ja osaavaa TKI-tiimiämme.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa, kuten esimerkiksi insinöörin (AMK, yAMK), diplomi-insinöörin tai maisterin tutkintoa sekä osaamista ja soveltuvaa työkokemusta robotiikasta tai muuten aiheeseen perehtyneisyyttä sekä laajaa kiinnostusta robotiikkaa kohtaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja aktiivista palveluasennetta.

Työsuhde alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.8.2023 saakka.  Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on SeAMK Tekniikka, Frami, Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 15.10.2021 klo 15.00 mennessä.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Ari Sivula, ari.sivula@seamk.fi, puh. 040 830 0360

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.