Projektipäällikkö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

SeAMK Ruoka hakee Manner-Suomen maaseuturahastosta haettuun Kuiviketurpeen korvaajat broilerituotannossa -hankkeeseen, määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2021 – 31.7.2023.

Projektipäällikköä

Projektipäällikön tehtävänä on hankkeen koordinoinnin ja viestinnän ohella seuraavien toimenpiteiden edistäminen: kuiviketurvetta korvaavien vaihtoehtojen kustannusanalyysit, ominaisuuksien tutkiminen eri seossuhteilla sekä kuivikevaihtoehtojen liiketoimintamallit ja ympäristövaikutusten arviointi. Projektipäällikkö vastaa hankesuunnitelman toteuttamisesta yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Ymmärrystä kuivikkeista ja kuiviketurpeen tuotannosta
  • Kustannusanalyysien ja liiketoimintamallien osaamista
  • Oman auton käyttömahdollisuutta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivista otetta työtehtäviin.

Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen yritysyhteistyöstä sekä ymmärrys turvetuotannosta ja maatalouden ilmastotiekartan tavoitteista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 21.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat tutkimus- ja kehittämispäällikkö Taru Mäki, puh. 040 830 4105 ja erityisasiantuntija Kari Laasasenaho, puh. 040 680 7631.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.