Projektipäällikkö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

SeAMK Ruoka hakee Maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaan Tulevaisuuden ilmastoviisas maataloustuotanto Etelä-Pohjanmaalla (TIME) -hankkeeseen, määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2021-31.8.2023

Projektipäällikkö

Projektipäällikön tehtävänä on hankkeen koordinoinnin ja viestinnän ohella seuraavien työpakettien tehtävät 1) alueella olevien maatalouskäytössä olevien turvepeltojen kartoittaminen, 2) potentiaalisten tilojen (30 kpl) kartoittaminen hankkeen pilottikohteiksi, 3) tilakohtaisten hiiliviljelysuunnitelmien tekeminen ja toimeenpano käytännössä sekä 4) hankkeen tulosten vieminen käytäntöön. Hankkeessa järjestetään myös informaatio- ja koulutustilaisuuksia Etelä-Pohjanmaan alueella. Projektipäällikkö vastaa hankesuunnitelman toteuttamisesta yhteistyössä mentoriopettajien ja asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Ilmastokestävän ruokaketjun ymmärrystä
  • Kokemusta maatalouden tuotantomenetelmistä
  • Oman auton käyttömahdollisuutta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivista otetta työtehtäviin.

Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen maatalouden neuvontatehtävistä tai viljelijäyhteistyöstä sekä ymmärrys maatalouden ilmastotiekartan tavoitteista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Kurikka.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 4.6.2021 klo 15.00 mennessä: www.seamk.fi/toihinseamkiin

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Terhi Junkkari, puh. 040 830 0301 ja tutkimus- ja kehittämispäällikkö Taru Mäki, puh. 040 830 4105.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.