Projektipäällikkö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

SeAMK Ruoka hakee Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston rahoittamaan ” Vertikaalinen viljely ruokatuotannossa – uusi business maatalouteen” – hankkeeseen ajalle 1.1.2021-31.12.2022:

Projektipäällikkö

Projektipäällikön tehtävänä on kasvintuotannon vertikaaliviljelymenetelmän kehittäminen, kasvatuskokeilujen toteuttaminen kasvatuskontissa ja kasvatusprosessin kasveille soveltuvan HACCP-järjestelmän kehittäminen. Lisäksi tehtävänä on selvittää vertikaaliviljelyyn keskittyvän liiketoiminnan mahdollisuuksia ja laatia tuottavuus- ja kannattavuuslaskelmia tuotannolle. Hankkeessa järjestetään myös informaatiotilaisuuksia Etelä-Pohjanmaan alueella sekä opintomatkoja. Projektipäällikkö vastaa hankesuunnitelman toteuttamisesta yhteistyössä mentoriopettajien kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hyvää puutarha- ja kasvihuoneviljelyn osaamista
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivista otetta työtehtäviin.

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus vertikaali- ja vesiviljelystä, HACCP-järjestelmän osaaminen sekä ymmärrys maatalouden liiketoiminnasta.

Tehtävä on kokoaikainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Sähköiset hakemukset 13.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Taru Mäki, puh. 040 830 4105.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.