Opintosihteeri

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

SeAMK Hakija- ja opiskelijapalvelut hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.5. – 31.12.2020

Opintosihteeriä

hakijoiden, opiskelijoiden ja henkilöstön asiakaspalvelun eri vaiheiden virkailijatehtäviin. Työnkuvaan sisältyy monipuolisesti erilaisia opiskelijavalintojen, opiskelijahallintarekisterin ylläpidon ja tilastoinnin tehtäviä sekä uudistuvien opintoasiainhallinnon palveluiden toteutukseen ja kehittämiseen osallistumista. Tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön aiemman työkokemuksen ja osaamisen sekä tiimin sisäisen tehtäväjärjestelyn tarpeiden perusteella.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteen tutkintoa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, ennakkoluulotonta suhtautumista nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön, prosesseihin ja digitaalisiin työkaluihin.

Tehtävässä menestymisen kannalta luemme eduksi aiemman kokemuksen korkeakoulujen opintoasiainhallinnon tehtävistä, digitaalisten järjestelmien käytöstä sekä kehittämismyönteisen ja joustavan asiakaspalveluotteen. Arvostamme englanninkielen taitoa ja positiivista yhteistyöasennetta oman tiimin ja SeAMKin henkilöstön kesken.

Tehtävässä aloitus 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut kunnallisen eläkesäännön perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan  koeaikaa. Tehtävän alkusijoituspaikka on SeAMK Toimisto, Frami F.

Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella 20.3.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasiainpäällikkö Hanna-Mari Rintala, puh. 040 830 2144.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.