Opintosihteeri

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme SeAMK Hakija- ja opiskelijapalveluihin määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.8.2021 – 31.7.2022

Opintosihteeri 

Olet vastuuntuntoinen ja aikaansaava joukkuepelaaja, jolla on halu oppia uutta ja rohkeutta ottaa vastuuta erilaisista hakija- ja opiskelijapalvelujen tehtävistä.

Työnkuvaan sisältyy monipuolisesti opiskelijaksi ottamisen, opiskelijahallintarekisterin ylläpidon ja tilastoinnin tehtäviä sekä uudistuvien opintoasiainhallinnon palveluiden toteutukseen ja kehittämiseen osallistumista. Tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön aiemman työkokemuksen ja osaamisen sekä tiimin sisäisten tehtäväjärjestelyjen perusteella.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteen tutkintoa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä ennakkoluulotonta suhtautumista nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön, prosesseihin ja digitaalisiin työkaluihin.

Tehtävässä menestymisen kannalta luemme eduksi aiemman kokemuksen korkeakoulujen opintoasiainhallinnon tehtävistä, digitaalisten järjestelmien käytöstä sekä erinomaisen suomen ja sujuvan englannin kielen taidon. Arvostamme kehittämismyönteistä ja joustavaa asiakaspalveluotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki. Tehtävässä aloitus 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella 04.06.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasiainpäällikkö Hanna-Mari Rintala, puh. 040 830 2144.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.