Matkailun asiantuntija

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 400.

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri hakee Kohti digitalisoituvaa matkailun ekosysteemiä Etelä-Pohjanmaalla -hankkeeseen ajalle 1.1.2021-31.12.2021

Matkailun asiantuntijaa

Tehtävään kuuluu Kohti digitalisoituvaa matkailun ekosysteemiä Etelä-Pohjanmaalla -hankkeen Seinäjoen ammattikorkeakoulun osatoteutuksesta vastaaminen projektikoordinaattorina yhdessä matkailutiimimme kanssa sekä toimiminen asiantuntijana myös muissa matkailuhankkeissamme.

Hakijalta edellytämme matkailutoimialan kokemusta ja osaamista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Arvostamme Etelä-Pohjanmaan matkailuelinkeinon tuntemusta sekä kiinnostusta matkailualan kehittämistyöhön. Kokemus hanketyöstä on eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoitus on SeAMK Liiketoiminta, Frami, Seinäjoki.

Hakemukset 11.12.2020 klo 15.00 mennessä: www.seamk.fi/toihinseamkiin

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pauliina Talvitie, p. 040 830 2382, pauliina.talvitie@seamk.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.