Lehtori, tietotekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan alkaen

Lehtori, tietotekniikka

Lehtorin pääasiallisena opetusalueena on tietotekniikka painottuen erityisesti nykyaikaiseen ohjelmistotekniikkaan ja tietojärjestelmiin ammattiaineissa. Lisäksi arvostamme IoT-osaamista.

Sinulla on tietotekniikan diplomi-insinöörin tai tietojenkäsittelytieteen maisterin koulutus sekä työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta.

Olet valmis tekemään tutkimus- ja kehittämishankkeita ja opettamaan syventäviä ammattiaineita. Olet valmis omaksumaan uutta ja tuomaan sitä innovatiivisesti uusiin opetussisältöihin. Tehtävään kuuluu myös YAMK-tasoisten kurssien opetus.

Edellytämme, että sinulla on vankkaa työkokemusta ainakin yhdestä seuraavista osa-alueista:
– Web-pohjaset tietojärjestelmät
– ohjelmistotuotannon menetelmät
– tietokannat, tietovarastot ja datatiede
– pilvipohjaset tietojärjestelmät

Lisäksi arvostamme kokemusta teollisuuden tietojärjestelmistä (MES, ERP) ja teollisesta internetistä (IoT) sekä valmiutta opettaa englannin kielellä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Lehtorin tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Pedagogisen pätevyyden voit hankkia kolmen vuoden kuluessa, mikäli sinulla ei sitä jo ole.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti. Tehtävä sijoittuu Seinäjoella Framille.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 2.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Heikki Rasku, puh. 040 830 0345 ja koulutuspäällikkö Jorma Mettälä, puh. 040 830 7481.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.