Lehtori, tietotekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen

Lehtori, tietotekniikka

Pääasiallisena opetusalueena on tietotekniikka painottuen erityisesti nykyaikaiseen ohjelmistotekniikkaan ja tietojärjestelmiin ammattiaineissa sisältäen IoT-järjestelmät, tietoliikenteen ja tietoturvan sekä tutkimus- ja kehittämishankkeisiin liittyvän opettaja-asiantuntijatyön. Työhön kuuluu myös YAMK-tasoisten kurssien opetus sekä julkaisujen kirjoittaminen.

Sinulla on tietotekniikan diplomi-insinöörin tai tietojenkäsittelytieteen maisterin koulutus sekä työkokemusta ainakin yhdestä seuraavista osa-alueista:

  • Web-pohjaset tietojärjestelmät
  • ohjelmistotuotannon menetelmät
  • tietokannat, tietovarastot ja datatiede
  • pilvipohjaset tietojärjestelmät

Olet valmis tekemään tutkimus- ja kehittämishankkeita ja opettamaan syventäviä ammattiaineita. Olet valmis omaksumaan uutta ja tuomaan sitä innovatiivisesti uusiin opetussisältöihin.

Katsomme eduksi, jos sinulla on osaamista ja valmiutta opettaa myös yleisiä opetusaineita automaation osa-alueilla. Katsomme eduksi myös ohjelmointiosaamisen ja kyvyn opettaa englannin kielellä.

Edellytämme hakijalta pedagogista pätevyyttä tai valmiutta hankkia se kolmen vuoden kuluessa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 10.6.2022 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jyri Lehto, puh. 040 830 0310.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.