Lehtori, tietotekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan:

Lehtori, tietotekniikka

Lehtorin pääasiallisena opetusalueena on tietotekniikka painottuen erityisesti nykyaikaiseen ohjelmistotekniikkaan ja tietojärjestelmiin ammattiaineissa. Lisäksi arvostamme IoT-osaamista ja tietoliikenne ja tietoturvaosaamista.

Sinulla on tietotekniikan diplomi-insinöörin tai tietojenkäsittelytieteen maisterin koulutus sekä työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta.

Olet valmis tekemään tutkimus- ja kehittämishankkeita ja opettamaan syventäviä ammattiaineita. Olet valmis omaksumaan uutta ja tuomaan sitä innovatiivisesti uusiin opetussisältöihin. Työhön kuuluu myös YAMK-tasoisten kurssien opetus sekä julkaisujen kirjoittaminen.

Edellytämme, että sinulla on työkokemusta ainakin yhdestä seuraavista osa-alueista:

  • Web-pohjaset tietojärjestelmät
  • ohjelmistotuotannon menetelmät
  • tietokannat, tietovarastot ja datatiede
  • pilvipohjaset tietojärjestelmät

Katsomme eduksi, jos sinulla on osaamista ja valmiutta opettaa digitaalitekniikkaa sekä myös yleisiä opetusaineita automaation osa-alueilla.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Hakijoilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta tehtävän alalta. Lisäksi edellytämme pedagogista pätevyyttä. Tehtävään valitun tulee kolmen vuoden kuluessa tehtävään nimittämisestä suorittaa vähintään 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutus, jollei hänellä ole sellaista tehtävään nimitettäessä. Arvostamme valmiutta opettaa englanniksi sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on SeAMK Tekniikka, Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 29.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Heikki Rasku, puh. 040 830 0345 ja koulutuspäällikkö Jorma Mettälä, puh. 040 830 7481.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.