Lehtori, sosiaaliala (ma)

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2020-31.7.2021

Lehtori,  sosiaaliala

Lehtorin tehtäväalueena ovat opetus- ja ohjaustehtävät sekä tutkimus- ja kehittämistehtävät. Opetus- ja ohjaustehtävät kohdentuvat laajasti sosiaalialan ammattityöhön liittyvään osaamiseen.  Tehtävään saattaa kuulua myös osallistumista TKI-toimintaan.

Lehtorin tehtäväkuvaan sisältyy:
– opetuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen
– opiskelijoiden ohjaus
– mahdollinen osallistuminen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeisiin
– kansallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 mukaisesti.  Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa sosiaalitieteissä, alan työkokemusta sekä pedagogista koulutusta. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kansainvälisyysosaaminen ja valmius opettaa englanninkielellä katsotaan eduksi, kuten myös kokemus verkkopedagogiikasta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut kunnallisen eläkesäännön perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on SeAMK Sosiaali- ja terveysala, Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 8.5.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Päivi Rinne, puh. 040 830 4190 ja vs. koulutuspäällikkö Tua Niemelä, puh. 040 680 7068.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.