Lehtori, sosiaaliala (2)

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

Haemme määräaikaisiin työsuhteisiin kahta sosiaalialan lehtoria ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Lehtori, sosiaaliala

Lehtorin tehtäväalueena ovat opetus- ja ohjaustehtävät sekä tutkimus- ja kehittämistehtävät. Opetus- ja ohjaustehtävät kohdentuvat laajasti sosiaalialan ammattityöhön liittyvään osaamiseen. Toisessa tehtävässä osaamista tulisi olla myös kasvun ja kehityksen aihepiireistä sekä sosiaalipedagogiikan menetelmistä. Toisessa tehtävässä osaamista tulisi olla myös sosiaali- ja terveyspalveluiden kokonaisuudesta sekä marginaalisuuden aihepiireistä. Tehtävään kuuluu myös osallistumista TKI-toimintaan.

Lehtorin tehtäväkuvaan sisältyy:

  • opetuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen
  • opiskelijoiden ohjaus
  • tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeisiin osallistuminen
  • kansallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö

Tehtävien kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 mukaisesti.  Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa yhteiskunta- ja/tai käyttäytymistieteissä, alan työkokemusta sekä pedagogista koulutusta. Lisäksi edellytämme yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Verkkopedagogiikan hallinta katsotaan eduksi, kuten myös kansainvälisyysosaaminen ja kyky opettaa englannin kielellä.

Tehtävien palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävien täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävien sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 10.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat osaamisalajohtaja Päivi Rinne, puh. 040-830 4190 ja koulutuspäällikkö Tua Niemelä, puh. 040-680 7068.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.