Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle
Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 400.
Vahvistamme osaamista Ruoka-yksikössä. Alan koulutuksia Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ovat agrologin, bio- ja elintarviketekniikan insinöörin sekä restonomien AMK ja yAMK-tutkinnot. Haettavana on toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 10.8.2020 alkaen:
Lehtori, ruokapalveluiden johtaminen
Lehtorin tehtäväalueena on ruokapalvelujen tuottamiseen, ravitsemukseen ja elintarvikekehitykseen liittyvä opetus Ruoka-yksikön restonomi- sekä bio- ja elintarviketekniikan tutkinto-ohjelmissa. Tehtävään kuuluu myös osallistumista alan hanketoimintaan.
Lehtorin tehtävänkuvaan sisältyy:
– Opetuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen
– Opiskelijoiden ja opinnäytetöiden ohjaus
– TKI-hankkeiden toteutus
– Kansainvälinen ja kansallinen verkostoyhteistyö
Tehtävään valittavalta edellytetään:
– Ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaista pätevyyttä (esimerkiksi ETM, kotitalousopettaja tai restonomi ylempi AMK)
– Pedagogista pätevyyttä ja valmiutta opettaa englanninkielellä
– Kokemusta käytännön ruokapalveluiden tuottamisesta ja johtamisesta
– Ymmärrystä nykyaikaisista ruokapalvelualan tuotantoprosesseista sekä ruoanvalmistusmenetelmien vaikutuksesta tuotteiden laatuun
Lisäksi kokemus asiakaslähtöisten palveluratkaisujen ja ruokaelämysten tuottamisesta sekä vastuullisesta, kestävän kehityksen mukaisesta palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Tehtävään valitun tulee kolmen vuoden kuluessa tehtävään nimittämisestä suorittaa vähintään 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutus, jollei hänellä ole sellaista tehtävään nimitettäessä.
Hakemukset sähköisellä lomakkeella 24.4.2020 klo 15.00 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Eija Putula-Hautala puh. 040 830 3953 tai yksikön johtaja Terhi Junkkari, puh. 040 830 0301.