Lehtori, rakennustekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen

Lehtori, rakennustekniikka

Haluatko päästä mukaan kehittämään rakennusalaa kohti digiaikaa ja entistä laadukkaampaa työn jälkeä? Oletko kiinnostunut uusien alan asiantuntijoiden kouluttamisesta? Mahdollisesti myös oman osaamisesi kehittäminen ja vahvistaminen kotimaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa kiinnostaa sinua?

Etsimme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoista rakentamisen työmaapuolen tai rakennesuunnittelun osaajaa dynaamiseen tiimiimme. Sinun tulee olla koulutukseltasi rakennusalan DI tai insinööri (YAMK). Tietomalliosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kannustavan työyhteisön. Kilpailukykyisten etujen lisäksi saat itsenäisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan, jossa pääset paitsi haastamaan itsesi, myös kehittämään osaamistasi ja koko rakennusalaa monipuolisesti.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Mikäli sinulla ei ole pedagogista pätevyyttä, ehdit hankkia sen kolmen vuoden kuluessa tehtävässä aloituksesta. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 12.3.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Heikki Rasku, puh. 040 830 0345 ja koulutuspäällikkö Marita Viljanmaa, puh. 040 830 2192.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.