Lehtori, rakennustekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan alkaen

Lehtori, rakennustekniikka

Haluatko päästä mukaan kehittämään rakennusalaa kohti digiaikaa ja entistä laadukkaampaa työn jälkeä? Oletko kiinnostunut uusien alan asiantuntijoiden kouluttamisesta? Mahdollisesti myös oman osaamisesi kehittäminen ja vahvistaminen kotimaisissa ja kansainvälisissä TKI-hankkeissa kiinnostaa sinua?

Etsimme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoista rakentamisen työmaapuolen ammattilaista dynaamiseen, opiskelijoidenkin Suomen ykköseksi arvostamaan tiimiimme. Koulutukseltasi olet rakennusalan DI tai insinööri (YAMK). Lisäksi on hyvä, jos hallitset rakennustuotannosta mm. aikataulusuunnittelua, tarjouslaskentaa, rakentamistaloutta ja kustannussuunnittelua. Tietomalliosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme valmiutta opettaa englanniksi sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kannustavan työyhteisön. Kilpailukykyisten etujen lisäksi saat itsenäisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan, jossa pääset paitsi haastamaan itsesi, myös kehittämään osaamistasi ja koko rakennusalaa monipuolisesti.

Lehtorin tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Pedagogisen pätevyyden voit hankkia kolmen vuoden kuluessa, mikäli sinulla ei sitä jo ole.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti. Tehtävä sijoittuu Seinäjoella Framille.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 30.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Heikki Rasku, puh. 040 830 0345 ja koulutuspäällikkö Marita Viljanmaa, puh. 040 830 2192.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.