Lehtori, mielenterveys- ja päihdehoitotyö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen

Lehtori, mielenterveys- ja päihdehoitotyö

Lehtorin tehtäväalueena ovat opetus-, tutkimus- ja kehittämistehtävät. Opetusaineita ovat erityisesti mielenterveys- ja päihdehoitotyön substanssiosaamiseen liittyvät aihealueet. Tehtävään kuuluu myös osallistumista TKI-toimintaan.

Lehtorin tehtäväkuvaan sisältyy:
– opetuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen
– opiskelijoiden ohjaus
– tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeisiin osallistuminen
– kansallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 mukaisesti.  Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta sekä pedagogista koulutusta. Lehtorin tulee kolmen vuoden kuluessa tehtävään nimittämisestä suorittaa vähintään 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutus, jollei hänellä ole sellaista tehtävään nimitettäessä. Lisäksi edellytämme kokemusta hoitotyöstä, yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kansainvälisyysosaaminen ja taito opettaa englanninkielellä katsotaan eduksi, kuten myös kokemus verkkopedagogiikasta.

Lue lisää ja hae sähköisellä lomakkeella 3.5.2020 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Päivi Rinne, puh. 040 830 4190 ja koulutuspäällikkö Marja-Kristiina Vaahtera, puh. 040 830 2132 (23.4.2020 alkaen).

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.