Lehtori, matkailu

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen matkailun lehtoria 1.8.2022 alkaen.

Lehtori, matkailu 

Lehtorin tehtäväalueena ovat matkailun liiketoiminnan opetustehtävät ja opinnäytetöiden ohjaaminen pääasiassa restonomi (AMK) ja tradenomi (AMK) -koulutuksissa. Lisäksi tehtävänkuvaan merkittävässä määrin kuuluu tutkimus- ja kehittämishankkeiden suunnittelu ja toteutus.

Etsimämme henkilö omaa monipuolisen työkokemuksen matkailuyritysten ja/tai -kohteiden menestyksellisistä kehittämistehtävistä. Hän ymmärtää, niin kotimaisten kuin kansainvälisten, asiakasprofiilien tarpeet ja ostokäyttäytymisen. Arvostamme erityisesti digitaalisten järjestelmien ja asiakaspolkujen ymmärtämistä. Henkilöllä on vahva käytännön työkokemus alan johto- ja asiantuntijatehtävistä. Lisäksi arvostamme kokemusta alueellisen matkailuliiketoiminnan kehittämisestä ja ulkopuolisen hankerahoituksen hankkimisesta.

Haettava henkilö haluaa aktiivisesti kehittää matkailutoimialan uusia opetussisältöjä ja monimuotoistaa opetuksen toteutusta. Hän näkee opiskelijoiden työelämävalmiuksien kouluttamisen tärkeäksi. Henkilö on rohkea suunnannäyttäjä, joka on hyvin verkostoitunut ja operoi sujuvasti englanniksi. Kansainvälinen kokemus alan työtehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 mukaisesti. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytämme pedagogista pätevyyttä. Lehtorin tulee kolmen vuoden kuluessa tehtävään nimittämisestä suorittaa vähintään 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutus, jollei hänellä ole sellaista tehtävään nimitettäessä. Lisäksi tehtävä edellyttää matkailun alaan liittyvien kehittämis- ja tutkimushankkeiden valmistelu- ja toimeenpano-osaamista.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 20.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat koulutuspäällikkö Jarmo Alarinta, puh. 040 830 2450 ja tutkimus- ja kehittämispäällikkö Taru Mäki, puh. 040 830 4105.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.