Lehtori, konetekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen

Lehtori, konetekniikka

Lehtorin pääasiallisena tehtäväalueena on konetekniikkaan liittyvä opetus. Lisäksi tehtävään kuuluu opinnäytetöiden ja harjoittelun ohjaus, ryhmänohjaus sekä osallistuminen hanketoimintaan ja kansainväliseen toimintaan.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. DI, insinööri (yAMK)) sekä teollisuudessa hankittua laajaa konetekniikan työkokemusta. Lisäksi edellytämme pedagogista pätevyyttä. Tehtävään valitun tulee kolmen vuoden kuluessa tehtävään nimittämisestä suorittaa vähintään 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutus, jollei hänellä ole sellaista tehtävään nimitettäessä. Arvostamme valmiutta opettaa englanniksi sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän alkusijoituspaikka on SeAMK Tekniikka, Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 14.4.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Heikki Rasku, puh. 040 830 0345 ja koulutuspäällikkö Jukka Pajula, puh. 040 830 2396.

Kaikki SeAMKissa avoinna olevat tehtävät löytyvät täältä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.