Lehtori, konetekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Lehtori, konetekniikka

Lehtorin pääasiallisena tehtäväalueena on konetekniikkaan liittyvä opetus. Lisäksi tehtävään kuuluu opinnäytetöiden ja harjoittelujen ohjaus, ryhmänohjaus sekä osallistuminen hanketoimintaan ja kansainväliseen toimintaan.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. DI, insinööri (yAMK)) sekä teollisuudessa hankittua laajaa konetekniikan työkokemusta. Arvostamme osaamista laatujärjestelmistä ja/tai hitsausrobotiikasta sekä teollisuustalousosaamista. Arvostamme myös valmiutta opettaa verkkovälitteisesti ja englanniksi sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Lisäksi edellytämme pedagogista pätevyyttä tai valmiutta hankkia se kolmen vuoden kuluessa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 1.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat osaamisalajohtaja Heikki Rasku, puh. 040 830 0345 ja koulutuspäällikkö Pasi Junell, puh. 040 830 2212.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.