Lehtori, konetekniikka

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan alkaen

Lehtori, konetekniikka

Lehtorin pääasiallisena tehtäväalueena on konetekniikkaan liittyvä opetus. Lisäksi tehtävään kuuluu opinnäytetöiden ja harjoittelun ohjaus, ryhmänohjaus sekä osallistuminen hanketoimintaan ja kansainväliseen toimintaan.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. DI, insinööri (yAMK)) sekä teollisuudessa hankittua laajaa konetekniikan työkokemusta. Arvostamme tutkimuskokemusta ja työkonetekniikan osaamista sekä kiinnostusta autonomisia järjestelmiä kohtaan. Arvostamme myös valmiutta opettaa englanniksi sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Lehtorin tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Pedagogisen pätevyyden voit hankkia kolmen vuoden kuluessa, mikäli sinulla ei sitä jo ole.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti. Tehtävä sijoittuu Seinäjoella Framille.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 2.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Heikki Rasku, puh. 040 830 0345 ja koulutuspäällikkö Pasi Junell, puh. 040 830 2212.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.