Lehtori, kliininen hoitotyö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on lähes 400.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen

Lehtori, kliininen hoitotyö

Lehtorin tehtäväalueena ovat opetus-, tutkimus- ja kehittämistehtävät. Opetusaineita ovat erityisesti hoitotyön substanssiosaamiseen liittyvät aihealueet. Tehtävään kuuluu myös osallistumista TKI-toimintaan.

Lehtorin tehtäväkuvaan sisältyy:

  • opetuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen
  • opiskelijoiden ohjaus
  • tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeisiin osallistuminen
  • kansallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 mukaisesti.   Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta sekä pedagogista koulutusta. Lehtorin tulee kolmen vuoden kuluessa tehtävään nimittämisestä suorittaa vähintään 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutus, jollei hänellä ole sellaista tehtävään nimitettäessä. Lisäksi edellytämme kokemusta hoitotyöstä, yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kansainvälisyysosaaminen ja valmius opettaa englannin kielellä katsotaan eduksi, kuten myös kokemus verkkopedagogiikasta ja simulaatio-opetuksesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut kunnallisen eläkesäännön perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on SeAMK Sosiaali- ja terveysala, Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 14.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Päivi Rinne, puh. 040 830 4190 ja koulutuspäällikkö Marja-Kristiina Vaahtera, puh. 040 830 2132.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.