Lehtori, kliininen hoitotyö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

Haemme vakituisiin työsuhteisiin kahta hoitotyön lehtoria 1.8.2022 alkaen.

Lehtori, kliininen hoitotyö 

Lehtorin tehtäväalueena on opetus-, tutkimus- ja kehittämistehtävät. Opetusaineita ovat erityisesti hoitotyön kliiniseen perusosaamiseen liittyvät aihealueet. Lisäksi toisen lehtorin tehtävään kuuluu myös harjoittelun koordinointitehtävät. Tehtävään kuuluu myös osallistumista alan hanketoimintaan.

Lehtorin tehtäväkuvaan sisältyy:

  • opetuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen
  • opiskelijoiden ohjaus
  • mahdollisiin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeisiin osallistuminen
  • kansallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö

Tehtävien kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 mukaisesti.  Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta sekä pedagogista koulutusta. Lehtorin tulee kolmen vuoden kuluessa tehtävään nimittämisestä suorittaa vähintään 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutus, jollei hänellä ole sellaista tehtävään nimitettäessä. Lisäksi edellytämme kokemusta hoitotyöstä, yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kansainvälisyysosaaminen ja kyky opettaa englannin kielellä katsotaan eduksi, kuten myös kokemus verkkopedagogiikasta.

Tehtävien palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävien täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävien sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 10.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat osaamisalajohtaja Päivi Rinne, puh. 040-830 4190 tai koulutuspäällikkö Marja-Kristiina Store, puh. 040-830 2132.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.