Lehtori, kliininen hoitotyö (2 määräaikaista)

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä. SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu hakee määräaikaisesti voimassa oleviin työsuhteisiin ajalle 1.1.-31.7.2022 kahta lehtoria

Lehtori, kliininen hoitotyö

Lehtorin tehtäväalueena ovat opetus-, tutkimus- ja kehittämistehtävät. Opetusaineita ovat yleissairaanhoitajan kliiniseen osaamiseen liittyvät aihealueet. Tehtävään kuuluu myös osallistumista TKI-toimintaan.

Lehtorin tehtäväkuvaan sisältyy:

  • opetuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen
  • opiskelijoiden ohjaus
  • tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeisiin osallistuminen
  • kansallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta sekä pedagogista koulutusta. Lisäksi edellytämme kokemusta hoitotyöstä, yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kansainvälisyysosaaminen ja valmius opettaa englannin kielellä katsotaan eduksi, kuten myös kokemus verkkopedagogiikasta ja simulaatio-opetuksesta. Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut kunnallisen eläkesäännön perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoitus on SeAMK Sosiaali- ja terveysala, Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Päivi Rinne, puh. 040 830 4190 ja 25.10.2021 alkaen koulutuspäällikkö Marja-Kristiina Store, puh. 040 830 2132.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.