Lehtori, gerontologinen hoitotyö

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen

Lehtori, gerontologinen hoitotyö

Lehtorin tehtäväalueena ovat opetus- ja ohjaustehtävät sekä tutkimus- ja kehittämistehtävät. Gerontologisen hoitotyön opetus- ja ohjaustehtävät kohdentuvat laajasti ikääntymisen ja vanhustyön tehtäväkenttään.  Erityisenä asiantuntijuusalueena on muistityö ja ikääntyvien lääkehoito. Tehtävään kuuluu myös osallistumista TKI-toimintaan.

Lehtorin tehtäväkuvaan sisältyy:

  • opetuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen
  • opiskelijoiden ohjaus
  • tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeisiin osallistuminen
  • kansallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 mukaisesti.  Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (AMK) koulutusta (lääkehoidon opetus), alan työkokemusta sekä pedagogista koulutusta. Tehtävään valitun tulee kolmen vuoden kuluessa tehtävään nimittämisestä suorittaa vähintään 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutus, jollei hänellä ole sellaista tehtävään nimitettäessä. Lisäksi edellytämme kokemusta alan työtehtävistä, yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kansainvälisyysosaaminen ja kyky opettaa englannin kielellä katsotaan eduksi, kuten myös kokemus verkkopedagogiikasta.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella viimeistään 30.4.2023 osoitteessa.

Lisätietoja antavat osaamisalajohtaja Päivi Rinne, puh. 040 830 4190 ja koulutuspäällikkö Tua Niemelä, puh. 050 917 4288.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.