Lehtori, elintarvikekehitys

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle 

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350. 

Vahvistamme osaamista Ruoka-yksikössä. Alan koulutuksia Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ovat agrologin, bio- ja elintarviketekniikan insinöörin sekä restonomien AMK ja yAMK-tutkinnot. Haettavana on ajalle 5.8.2019-31.12.2020:

Lehtori, elintarvikekehitys

Lehtorin tehtäväalueena on elintarvikekehitykseen, ravitsemukseen ja ruokaturvallisuuteen liittyvä opetus Ruoka-yksikön restonomi- sekä bio- ja elintarviketekniikan tutkinto-ohjelmissa. Tehtävään kuuluu myös osallistumista alan hanketoimintaan.

Lehtorin tehtävänkuvaan sisältyy:
– Opetuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen
– Opiskelijoiden ja opinnäytetöiden ohjaus
– TKI-hankkeiden toteutus
– Kansainvälinen ja kansallinen verkostoyhteistyö

Tehtävään valittavalta edellytetään:
– Ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaista pätevyyttä
– Pedagogista pätevyyttä
– Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Arvostamme lisäksi opetuskokemusta sekä valmiutta opettaa englannin kielellä.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän alkusijoituspaikka on SeAMK Ruoka, Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 26.4.2019 klo 15.00 mennessä osoitteessa: www.seamk.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Eija Putula-Hautala puh. 040 830 3953 tai yksikön johtaja Terhi Junkkari, puh. 040 830 0301.

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat