Kiertotalouden asiantuntija

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350.

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri hakee Ekoinnovointi ja kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet EteläPohjanmaalla sekä Hiilijalanjälkilaskuri broileritiloille -hankkeisiin

kiertotalouden asiantuntijaa

ajalle 1.9.2019-31.12.2021

Tehtävään kuuluu Ekoinnovointi ja kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet Etelä-Pohjanmaalla -hankkeen toteutuksesta vastaaminen projektipäällikkönä yhdessä asiantuntijaryhmän kanssa sekä toimiminen asiantuntijaryhmän jäsenenä Hiilijalanjälkilaskuri broileritiloille -hankkeessa.

Hakijalta edellytämme vahvaa kiertotalousosaamista ja kiertotalousliiketoiminnan ymmärrystä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Arvostamme innovaatio-osaamista ja kiinnostusta pk-yritystoiminnan kehittämiseen. Kokemus hiilijalanjälkilaskennasta on eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoitus on SeAMK Liiketoiminta, Frami, Seinäjoki.

Sähköiset hakemukset 9.8.2019 klo 15.00 mennessä. Lomake: www.seamk.fi/rekrytointi

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pauliina Talvitie, p. 040 830 2382, pauliina.talvitie@seamk.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.