Hakijapalvelujen suunnittelija

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

SeAMK Hakija- ja opiskelijapalvelut hakee ajalle 1.8.2022 – 30.9.2023

Hakijapalvelujen suunnittelijaa

Yhteishakujen ohella SeAMKissa valitaan kasvava määrä uusia tutkinto-opiskelijoita erilaisten erillishakujen kautta. Suunnittelijana vastaat SeAMKin tutkintoon johtavan koulutuksen suomenkielisten erillishakujen valmistelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä tutkinto-ohjelmien ja opetuksen tuen palvelujen kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, asiakaslähtöistä ja aktiivista palveluasennetta, tiimityötaitoja, joustavuutta ja kehittämishalukkuutta. Arvostamme aiempaa kokemusta korkeakoulujen hakuun liittyvistä tehtävistä, ammattikorkeakoulutuksen tuntemusta sekä korkeakoulujen yhteishaun tietojärjestelmien käyttökokemusta ja –osaamista. Arvostamme myös taitoa toimia erilaisissa verkostoissa sekä korkeakoulun sisällä että ulkoisten yhteistyötahojen ja sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, rakentavaa ja kehittävää asiakaspalveluotetta sekä ennakkoluulotonta ja joustavaa suhtautumista nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön, tehtäviin ja digitaalisiin työkaluihin. Tehtävän ensisijainen työkieli on suomi, mutta valinnassa painotamme erinomaisen suomenkielen suullisen ja kirjallisen taidon ohella hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki. Tehtävässä aloitus 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 15.6.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasiainpäällikkö Hanna-Mari Rintala, puh. 040 830 2144, hakuaikana ma-pe klo 16.00–17.00.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.