Asiantuntija, TKI

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä. SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä. SeAMK hankkii vuosittain 6,5 M€ ulkoista rahoitusta tutkimus- ja kehittämisprojekteihin sekä myy maksullisia asiantuntijapalveluja yrityksille ja muille yhteisöille.

SeAMK hakee EU-rahoitteisiin hankkeisiin ajalle 1.8.2022 – 31.7.2023

Asiantuntijaa, TKI

Kiinnostaako teknologia ja tekniikka? Oletko luonteeltasi innovatiivisia uusia ratkaisuja hakeva? Hallitsetko eri teknologioita ja opitko nopeasti uutta? Kiinnostaako aluekehitys? Hae SeAMKiin!

Työtehtävissäsi toimit EU-rahoitteisissa projekteissa TKI-asiantuntijana. Tarvitset työssäsi riittävän tekni-sen asiantuntemuksen tekniikasta. Tehtävänkuva määrittyy tarkemmin valittavan henkilön mukaan, mut-ta osaamisalueitasi voivat olla esimerkiksi:

  • Ohjelmistokehitys
  • Tietokannat ja -varastot
  • Data-analytiikka ja -visualisointi (esim. Power BI)
  • Simulointi
  • Ajoneuvo- ja työkonetekniikka

Asiantuntijana vastaat hankkeen erilaisista toimenpiteistä ja teet läheistä yhteistyötä projektipäälliköiden kanssa. Hankkeissa toteutat erilaisia teknologioihin liittyviä tehtäväkokonaisuuksia, kuten esimerkiksi da-tan visualisointia, kehität simulaatiomalleja, kehität dashboardeja sekä kehität toimintamalleja yhteistyös-sä alueen pk-yritysten kanssa.

Etelä-Pohjanmaan alueen tuntemus alueen pk-yrityksistä katsotaan eduksi sekä erilaisten rahoi-tusinstrumenttien osaaminen. Tehtävä on monipuolinen ja mahdollistaa erilaisten toimenpiteiden toteut-tamisen sekä uuden oppimisen. Työskentelet osana aktiivista ja osaavaa Digitalisaatio ja Älykkään tekno-logiat -TKI-tiimiämme.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa, kuten esimerkiksi maisteri, insinöörin (AMK, yAMK), diplomi-insinööri, IT-tradenomi sekä osaamista ja soveltuvaa kokemusta projekteista tai muuten aiheeseen pe-rehtyneisyyttä ja laajaa kiinnostusta aihepiiriä kohtaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää proaktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja aktiivista kehittämisasennetta.

Työsuhde alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.7.2023 saakka. Työsuhteen jatko on mahdol-linen uusien projektien alkamisen myötä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan Yksityisen opetus-alan työehtosopimuksen mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sähköiset hakemukset 22.6.2022 klo 15.00 mennessä. Jätä hakemus sivuillamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jukka Mattila, jukka.mattila@seamk.fi, puh. 040 830 0379

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.