Asiantuntija, TKI

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

SeAMK Tekniikka hakee EU-rahoitteisiin hankkeisiin ajalle 1.1.-31.12.2022

Asiantuntijaa, TKI

Kiinnostaako teknologia ja tekniikka? Oletko luonteeltasi innovatiivisia uusia ratkaisuja hakeva? Hallitsetko eri teknologioita ja opitko nopeasti uutta? Kiinnostaako aluekehitys? Hae SeAMKiin!

Työtehtävissäsi toimit EU-rahoitteisissa projekteissa TKI-asiantuntijana. Tarvitset työssäsi riittävän teknisen asiantuntemuksen esim. datasta, ohjelmoinnista sekä riittävää kokemusta projekteista. Asiantuntijana vastaat hankkeen erilaisista toimenpiteistä ja teet läheistä yhteistyötä projektipäälliköiden kanssa. Hankkeissa toteutat erilaisia teknologoihin liittyviä tehtäväkokonaisuuksia, kuten esimerkiksi data-analytiikkaa, kehität teknologiastrategiaa, toteutat simulaatioita, kehität keinoälyalgoritmeja sekä kehität toimintamalleja yhteistyössä alueen pk-yritysten kanssa.

Etelä-Pohjanmaan alueen tuntemus alueen pk-yrityksistä katsotaan eduksi sekä erilaisten rahoitusinstrumenttien osaaminen. Tehtävä on monipuolinen ja mahdollistaa erilaisten toimenpiteiden toteuttamisen sekä uuden oppimisen. Työskentelet osana aktiivista ja osaavaa tekniikan alan TKI-tiimiämme.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa, kuten esimerkiksi maisteri, insinöörin (AMK, yAMK), diplomi-insinööri, IT-tradenomi sekä osaamista ja soveltuvaa kokemusta projekteista tai muuten aiheeseen perehtyneisyyttä ja laajaa kiinnostusta aihepiiriä kohtaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää proaktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja aktiivista kehittämisasennetta.

Työsuhde alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2022 saakka. Työsuhteen jatko on mahdollinen uusien projektien alkamisen myötä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 30.11.2021 klo 15.00 mennessä.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Ari Sivula, ari.sivula@seamk.fi, puh. 040 830 0360.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa